Viikon tai kaksi kulutin elämästäni, tai en elämästäni vaan sosiaaliselle puhelimen räpellykselle varastetusta ajasta, seuraten hyvänpahan Amerikan oikea-vasen taistoa. En toki sitä missä huonosti kammatulla tukalla, mutta suunnattomalla itseluottamuksella varustettu oikeistolainen valmistuu voittamaan ehdokkuuden ja asettumaan yritysjohtajaksi presidentin paikalle. Vastapuolellaan odotetusti se, sano nyt mistä minä sen muistan, se maailmanlaajuisesti nöyryytetty ykkösnainen joka hetkeksi hävisi kakkosnaiselle, vai oliko se kolmonen koska kakkosesta se ei jäänyt kiinni.

Propagandaa ja ainoaa oikeaa totuutta. Mikä on se voima joka laittaa ihmisen huutamaan (sikäli kuin caps lock –jumi nyt on huutamista) tuntemattomalle fuckin idiottia vain siksi, että tämä uskaltaa olla erimieltä, nielemättä kaikkea tai edes kysyen perusteita siitä miksi Obama on yleensäkin antikristus ilman mitään epäilyksiä. Vaikka en edes esittänyt omaa mielipidettäni antikristuksen henkilöllisyydestä joka epäilemättä on lääkelaskujen opettaja, olen jo leimattu lastenmurhaajaksi ja joksikin kivilajiksi jota en ole nähnyt. Ehkä joku voisi kertoa minulle esiintyykö sodomiittiä Suomessa.

Vasemman siiven karja, oli vertailun vuoksi hieman lievemmällä propagandalla liikkeellä. Ei toki ihan puhtailla hiihtäneet hekään. Oikea siipi sen sijaan istutti minuun pelon. Kun lastenmurhaajahomoavioitujat olisivat nauraneet minulle räkäisesti, asekiimaiset Jumalanratsastajat olisivat ripustaneet minut kaulastani roikkumaan kiroten saastaista. Kunhan ensin olisivat saalistaneet minut järjestelmällisesti kaiken tuhoten. En usko, että Jumala olisi kallellaan oikealle. Minä vietän hieman vasemmalle, mutta se johtuu huonohkosta selästäni. Jumalan selässä ei ole vikaa, koska hänen vartalonsa uusiutuu aina otettuaan osumaan. Näin sen on oltava.

Sehän nyt on taivahan tosi, että missä on jaossa valtaa, rahaa, osakkeita, nappulaa sekä hilloa, siellä kukoistaa PELI. Totuuden vääntely, hyvävelien kättely, syyllisyyksien välttely, muiden mielipiteiden vääräksi syyttely. Valitsen kuvan jossa sopiva ilme vastustajalla. Keksin siihen menevän sloganin ja saan lääkelaskujen opettajan sanomaan koko kansalle miten väärässä hän onkaan aina ollut. Samaa mieltä oleva mikkihiirikerhoni huutaa aamenta ja ovat kanssani niin samaa mieltä.

Hauskinta on se täysi epäloogisuus, että ameriikka, joka on asianajajien luvattu maa, pitää sisällään järjettömän määrän ihmisiä jotka edelleen argumentoivat esimerkiksi Obaman olevan ei-ameriikassa syntynyt tai Hillaryn tehneen vaikka kuinka paljon vankilakorttiin oikeuttavia rikoksia. Näin ainakin niissä kuvissa joita kumarretaan ja joille aamenta huudetaan. Ei riitä järkeily järkeistämään järjettömälle jos järjettä on syntynyt. Miten, kerro minulle miten, koko maasta ei löydy yhtään asianajajaa joka olisi tarpeeksi kunnian-/ rahan-/ maineenhimoinen pudottaakseen istuvan presidentin valtaistuimelta tai laittaakseen ex-ykkösnaisen vankilaan. Vai eikö ne olekaan käynyt lakimiesammattiin oikeuttavia opintoja? Vai olisiko niin, että itänaapurimme ei olekaan ainut aivopesijä. 

Jumala ei ole sinun puolellasi. Kuvitellaan että on Jumala, joka on ihmisille antanut tarinansa kirjassa ja sitä rataa. Uskoa ei ole nyt pakko, voi myös ajatella "mitä jos". Kaikki tarvittava on siinä -sanoi eräs pastori osoittaessaan raamattua. Aloittakaamme siitä oletuksesta. Olisihan se kornia, että kaikkivaltias olento lähestyisi ihmistä kirjoittamalla (kirjoituttamalla) 1504 sivuisen kirjan, josta merkityksellisiä ovat ainoastaan kohdat: "älä tapa" ja "älä mene miehen kanssa naimisiin ellet ole nainen ja älä sellaiseksi leikkaannu". Minä, Jumala, sanon sinulle, että sinun tulee pitää huolta heistä joilla on vähän. Sen tärkeyttä painottaakseni sanon vielä lujemmin, että jos jätät noita huonompiasi nälkään niin se on sama kuin jättäisit minut nälkään. -Kuulepa Jumala. Minä kyllä ratsastan sinulla ja kirjallasi saavuttaakseni omia päämääriäni, ja sen minä vain sinulle sanon, että kuten itsekin kirjassasi kirjoitat, odotappa kun peitän nuo merkitykselliset asiat ensin, niin että kyllä sitä laiskan ei tarvitse syödä kun se on kerran laiska. Tässä näetkö, olet niin itse sanonut. Tässä vaiheessa kaikkivaltiaan suu loksahtaisi ja hän löisi kämmenellä otsaansa ellei olisi materiaton henkiolento kai.

Voiko sitä kukaan olla aivopesemätön. Hetken iskulauseita luettuani, ja huomattuani ettei mikään argumentti, haistatus tai toivotus saanut minkäänlaista positiivista vastinetta pakenen paikalta. Tai napautan rastia oikeasta ylänurkasta ja vaivun istumaan hiljaa hetkeksi. On pakko sulkea silmät tuolta ja olla kuin ei olisi koskaan kuullutkaan moisesta. Pakolla aivopesen itseni uskomaan ettei maailmassa ole heitä. Saathan sinä uskoa kuten haluat. Mutta älä usko väärin, koska väärin uskominen vain satuttaa muita. Älä myöskään tunne väärin koska väärin tunteminen ei ole niin kliffaa eikä toisen huomioon ottamista.